2019 Kväll
lollo gardtman

3:e Augusti 2019

12:00 - 23:00

Tuve Kyrkväg 200

Säve

Biljetterna till Säve Festivalen 2019 är redan släppta och nu till en början får man sin biljett till ett riktigt bra Pris! MEN passa på!

Vi kommer att gå ut med de bokade banden allt eftersom men för varje biljettsläpp så kommer biljetterna att bli lite dyrare.

Det lönar sig att vara tidigt ute och det hjälper oss med planering av materialinköp.

 

Vad kommer att skilja sig från förra årets Festival?

Jo, vi kommer att ha 2 scener istället för 1 så att vi kan erbjuda ännu mera musik till våra besökare och varva band från den stora Scnen med band från den lite mindre, det händer alltså någonting hela tiden.

 

Typ av band? - Som ifjol så eftersträvar vi en blandning av gammalt och nytt men med absolut fokus på artisteri och framförande.

Vi har redan gått ut med: SNOWSTORM, M-ROCK, MOTVIND, JUST LIZZY och ABBA VISION! (Abba Vision uppträder på DAGEN och på KVÄLLEN.)  Och Lollo Gardtman + band, Pirata, Vandor!

 

Som tidigare är  18års gräns från 17:00 och ... en rökruta kommer att byggas för de få som röker.

 

Vi bokar nya grymma matleverantörer och kommer verkligen att utveckla det lokala ölet ett steg till med fler smaker och större utbud.

 

Vi tittar på Camping/Övernattningsmöjligheter och för bara en extra femtilapp så får man tälta på fältet bredvid! (betalas vid parkeringen)

Vi jobbar på att ha ett Arkad tält med retrospel och filmvisning!

 

Humana priser på allt vi erbjuder i försäljningsväg på området. Detta är extremt viktigt för oss då vi verkligen vill erbjuda våra kunder en fantastiskt helhets upplevelse.

 

Fler tält och utställare! För alla er Bikers kan vi glatt berätta att 1903 Workshop kommer vara på plats i ett av tälten med försäljning.

Vi tackar också Ramudden för samarbete då de hjälper till med inhägnad runt området!

 

Helt enkelt.... det kommer att bli väldigt bra!

 

Som vanligt är det enkelt att ta sig hit med bil (parkering) eller med buss (4 hållplatser)

 

Varmt välkomna till ännu en Säve Festival

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved